New Matrix™ Pro with Exclusive Guidance Over Video

 

TeeJet Technologies introducerer Matrix™ Pro med RealView™ sporvisning ovenpå video

ÅBYBRO, DANMARK (d. 1. feb., 2011) - Matrix Pro-guidance-systemet tilbyder landmænd TeeJet Technologies' eksklusive RealView™ sporvisning ovenpå video sammen med flere nye produktivitetsforøgende funktioner.

Matrix guidance-systemet er det eneste tilgængelige system med samtidig spor- og live-videovisning, hvilket forbedre nøjagtigheden og effektiviteten ved arbejde i marken. Op til otte RealView-kameraer kan anvendes til at overvåge flere maskinfunktioner, mens den samtidig viser sporvisningsoplysninger. Landmænd kan vælge mellem Matrix Pro 570 med en skærm på 145 mm (5,7") eller Matrix Pro 840 med en skærm på 213 mm (8,4"). 

Matrix Pro, den næste generation af Matrix, tilføjer mange nye muligheder til systemet. Matrix Pro hjælper landmænd med at spare tid ved at lagre flere markskel og flere sporvisninger til brug i fremtidig drift. Tovejs dataoverførsel gør det muligt at uploade og downloade jobdata, skel, sprøjtefrie zoner, AB-linjer og mere. Matrix Pro's enestående NextRow-funktion guider brugeren gennem sving i afgrøderækker, og hjælper dem med at finde de rigtige rækker, som de skal styre i mellem i den næste passage. En forbedret brugergrænseflade er også en del af Matrix Pro, og den sikrer intuitiv, nem drift. 

Matrix Pro kan udstyres med autostyring og automatisk bomsektionskontrol (ABSC). I løbet af blot en halv arbejdsdag kan FieldPilot®, der er TeeJet's hydrauliske autostyresystem, tilføjes, og det er oven i købet en hel del billigere end konkurrenternes styresystemer.  Det er både økonomisk og nemt at tilføje BoomPilot® ABSC.  På blot et par minutter kan landmænd opleve automatisk kontrol med op til 15 bomsektioner og reducere kemikalieforbruget.  Matrix Pro er i stand til at udføre flere opgaver på en gang, hvilket gør, at både autostyring, sektionskontrol og RealView-overvågning kan bruges samtidigt. 

"Matrix Pro udfører nemt flere opgaver, så du kan betjene alle dine systemer samtidigt", siger Thomas Leander, General Manager hos TeeJet Technologies i Åbybro. "Derudover hjælper alle Matrix Pro's funktioner med at øge brugerens produktivitet, uden at driften bliver mere kompliceret eller koster mere. Matrix Pro er en stor fordel."

Yderligere Matrix Pro-funktioner inkluderer:

  • Farvelagt skærm” leverer grafisk visning af markdækning herunder "helligdage" og overlapninger
  • Skarp skærm der kan aflæses i alle lysforhold
  • Berøringsfølsom farveskærm med opdelt skærmvisning og visning af billeder fra fire kameraer
  • Bærbar og nem at flytte til andre maskiner
  • Indbygget lysbjælke til konstant sporvisning ligegyldigt hvad der vises på skærmen
  • Brugervenligt pc-hjælpeprogram forenkler oprettelse og vedligeholdelse af klient-/landbrugs-/mark-/jobdata

Besøg  www.teejet.com for yderligere oplysninger.

TeeJet Technologies fremstiller en særdeles omfattende serie af produkter herunder guidance-systemer med lysbjælker, sprøjtekontrolsystemer, ISOBUS kompatible arbejdscomputere/-styreenheder, hjælpestyresystemer og andre præcisionslandbrugsprodukter, sprøjtedyser til anvendelse i landbrug til forskellige ukrudtsmidler/svampemidler, bomkomponenter, ventiler/manifolder, sigter, sprøjtepistoler og hastighedssensorer. Derudover fortsætter TeeJet Technologies med at investere i forskning og udvikling for at forbedre præcisionsapplikationer og kontrolteknologi.

Matrix® Pro med RealView™ sporvisning ovenpå video: PDF til offentliggørelse

Matrix® Pro med RealView™ sporvisning ovenpå video: Brochure 

Matrix® Pro med RealView™ sporvisning ovenpå video: Billede i høj opløsning

Matrix® Pro med RealView™ sporvisning ovenpå video: Billede i lav opløsning 

Søg i TeeJet.com

Søg på hele websiden
Søg i teknisk dokumentation
Vælg sprog
Køb det her